tag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post7987624088031729768..comments2015-08-03T08:50:28.416+01:00Comments on Pot-pourri czyli Galimatias: W 80 dni do wakacji - dzień 28Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/03811435516939738129noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post-78463993611997679312015-06-26T12:05:00.855+01:002015-06-26T12:05:00.855+01:00Ja z tego co wiem są trudniejsze w przyswojeniu ni...Ja z tego co wiem są trudniejsze w przyswojeniu niż mielone, ale nie tak, że wcale. Suma summarum gdybym miała mielić to bym w ogóle nie jadła bo raz, że nie mam młynka, a dwa po prostu by mi się nie chciało z tym chrzanić więc mając do wyboru nie jeść wcale albo jeść w całości- jem w całości. :)Marikahttps://www.blogger.com/profile/15687724316732852183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post-45805296084646724372015-06-26T11:36:29.213+01:002015-06-26T11:36:29.213+01:00Z tego co słyszałam w całości są nie przyswajalne....Z tego co słyszałam w całości są nie przyswajalne...hmmAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03811435516939738129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post-8256229886707183382015-06-26T11:28:18.694+01:002015-06-26T11:28:18.694+01:00Ja dlatego jem w całości bez mielenia bo inaczej b...Ja dlatego jem w całości bez mielenia bo inaczej by się przedawniły. ;)Marikahttps://www.blogger.com/profile/15687724316732852183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post-30555126311851257642015-06-25T22:00:10.368+01:002015-06-25T22:00:10.368+01:00Wyobraź sobie że kupiłam je już jakiś miesiąc temu...Wyobraź sobie że kupiłam je już jakiś miesiąc temu ale leżą i czekają na zmielenie :) ale czas się za to wziąć! Dzięki za podpowiedź! Pozdrawiam :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03811435516939738129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8633134483947881243.post-44894789099809770672015-06-25T07:53:47.059+01:002015-06-25T07:53:47.059+01:00A może spróbuj dodawać do potraw siemię lniane, kt...A może spróbuj dodawać do potraw siemię lniane, które poprawia perystaltykę jelit. Ja je bardzo często dorzucam do potraw (codziennie, raz dziennie) na ciepło jak i do jakiś kleików czy jogurtów z dodatkami. Ponadto ma właściwości poprawiające elastyczność skóry i mnóstwo innych dobrze wpływających na organizm więc same plusy. :) Pozdrawiam!Marikahttps://www.blogger.com/profile/15687724316732852183noreply@blogger.com